All Posts in Tag

apartment

Фасцинантен дизајн и архитектура – Corallo House

<!--:en-->Фасцинантен дизајн и архитектура – Corallo House<!--:-->

  Corallo House е проектирана од Paz Arquitectura и се наоѓа во Гватемала сити, Гватемала. Фактот што не импресионираше е фасцинантниот детал кој ја прави оваа куќа единствена – проектирана е врз парцела на која имало возрасни масивни стебла и кои…

Read more

Прекрасни спални соби

<!--:en-->Прекрасни спални соби<!--:-->

  Потребна ви е инспирација за новата спална соба или преуредување на старата? Погледнете ги овие прекрасни идејни решенија и уредете ја Вашата спална според модерните тенденции во областа на ентериерот и домашното уредување.    Please follow and like us:50

Read more

Погледнете го Бентли апартманот во хотелот Сент Реџис

<!--:en-->Погледнете го Бентли апартманот во хотелот Сент Реџис <!--:-->

  Њујоршкиот хотел Сент Реџис го најави луксузниот апартман опремен во соработка со британскиот производител на автомобили, Бентли. Супер-луксузниот апартман Бентли се наоѓа на 15-от кат од хотелот и се простира на 1.700 квадратни метри. Една огромна спална соба, две…

Read more

Finding the right REALTOR in Skopje

Finding the right REALTOR in Skopje

Finding a home requires time, patience and emotion.  Choosing the right REALTOR is essential to your experience.  Not only do you need a Representative that is highly skilled, knowledgeable of the Market and capable, it is critical for you to feel comfortable. …

Read more