All Posts in Tag

ексклузивно уредена спална соба

Фасцинантен дизајн и архитектура – Corallo House

<!--:en-->Фасцинантен дизајн и архитектура – Corallo House<!--:-->

  Corallo House е проектирана од Paz Arquitectura и се наоѓа во Гватемала сити, Гватемала. Фактот што не импресионираше е фасцинантниот детал кој ја прави оваа куќа единствена – проектирана е врз парцела на која имало возрасни масивни стебла и кои…

Read more

Прекрасни спални соби

<!--:en-->Прекрасни спални соби<!--:-->

  Потребна ви е инспирација за новата спална соба или преуредување на старата? Погледнете ги овие прекрасни идејни решенија и уредете ја Вашата спална според модерните тенденции во областа на ентериерот и домашното уредување.    Please follow and like us:50

Read more